Ha hazai vállalkozó vagy hírdess nálunk - családoknak Bolha piac pl. gyerekrucik
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Háztartásszervező legyen több a havi bevételed .... vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Ha hazai vállalkozó vagy hírdess nálunk - családoknak Bolha piac pl. gyerekrucik
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Háztartásszervező legyen több a havi bevételed .... vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Ha hazai vállalkozó vagy hírdess nálunk - családoknak Bolha piac pl. gyerekrucik
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Háztartásszervező legyen több a havi bevételed .... vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Ha hazai vállalkozó vagy hírdess nálunk - családoknak Bolha piac pl. gyerekrucik
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Háztartásszervező legyen több a havi bevételed .... vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Gabi itt van a recept:
Hozzávalók:
Elkészítés:
Olajban megsütöm előbb a felkarikázott répát és petrezselyemgyökeret, majd az ugyancsak felkarikázott padlizsánt. Szűrőpapírra szedem, majd jénai edénybe lerakom így: egy sor padlizsánkarika, egy sor zöldség, egy sor nyers paradicsom, és így tovább... A tetejére paradicsom kerüljön. Sütőben kb. 1 órát sütöm. Kész van, ha isteni illatok áramlanak a sütőből.
Megjegyzés:
Minden vendég imádja. Hamar összekészíthető, így jól lehet az elkészülését időzíteni! Biztos siker!
A receptet Fox küldte. Köszönjük!
Borjúhusal és paradicsommal töltött padlizsán
még én sem készítettem el csak hallottam róla.
Hozzávalók 4 személyre:
Elkészítés:
Megmossuk, és hosszában félbe vágjuk a
padlizsánokat. Belsejüket késsel kivájjuk, ügyelve arra, hogy a lehető
legvékonyabb legyen, de meg ne sérüljön a padlizsán héja. A kivájt húst
összevagdaljuk. A paprikát megmossuk, megtisztítjuk, húsukat apróra
vágjuk. A hagymát, a fokhagymát meghámozzuk, felaprítjuk. A paradicsomot
leforrázzuk, héját lehúzzuk, húsát kis kockákra vágjuk. A gombát
megtisztítjuk, vékonyan felszeleteljük. A borjúhúst felaprítjuk, sóval
és rozmaringgal fűszerezzük.
Serpenyőben felforrósítunk 2 evőkanál olívaolajat, megpároljuk benne a
paprikát, a hagymát és a fokhagymát. Hozzáadjuk a padlizsán kivájt
húsát, a paradicsomokat, valamint a sampinyonokat. Sóval, borssal
fűszerezzük, majd a levében 10 percig főzzük, néha-néha megkeverjük.
Másik serpenyőben 2 evőkanál olívaolajon megpirítjuk a borjúhúst. Amikor
kész, összekeverjük a gombás zöldséggel. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3.
fokozat) előmelegítjük. Az elkészült töltelékkel megtöltjük a
padlizsánokat, tűzálló tálba rakosgatjuk, és tetejüket meghintjük a
reszelt sajttal. A megtöltött padlizsánokat sütőben 5 percig sütjük,
amíg megpirulnak. Melegen tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
A négy legjobb rákölő fűszer
Sokszínű teákkal a szürke téli napok ellen
Jártál már Alfában?
A dinnye különleges hatásai